1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Reproduction is not smooth

Any issues that are Nvidia Shield TV specific
david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 20 May 2019, 14:29

Hello, when I advance a few minutes a video from USB disk or local network (1080p and 4k) and I play it, sometimes the reproduction is not smooth (the sound is correct). So if I pause and play it again, the reproduction is correct.

It is normal?

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2767
Joined: 26 Oct 2015, 16:59
Location: Dubai/Novi Sad

Re: Reproduction is not smooth

Post by amet » 20 May 2019, 18:09

Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 21 May 2019, 16:56

amet wrote:
20 May 2019, 18:09
Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info
I tried to paste the log in pastebin but it says: "You have exceeded the maximum size of 512 kilobytes per paste."

So I had to upload it to my google drive. I have advanced the video several times and finally the reproduction has not been smooth. Do you see any failure in the log? Thank you.

https://drive.google.com/open?id=1JbM4G ... yXINaTJ_oa

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 22 May 2019, 19:42

amet wrote:
20 May 2019, 18:09
Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info
Have you seen anything in the log?

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 23 May 2019, 09:58

It has also happened to me when I started a video, the image is not fluid, it has quite annoying stuttering until I paused the video and resumed it. It does not always happen, only sometimes.

Can someone look at the log?

Thank you.

User avatar
koying
Team MrMC
Posts: 389
Joined: 20 Mar 2016, 17:49

Re: Reproduction is not smooth

Post by koying » 23 May 2019, 13:00

Does this log show you doing a pause/unpause to resynchronize due to stuttering?
I don't see it, at first sight...

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 23 May 2019, 13:12

koying wrote:
23 May 2019, 13:00
Does this log show you doing a pause/unpause to resynchronize due to stuttering?
I don't see it, at first sight...
It is true that I did not pause / unpause to resynchronize, but I advanced the video several times until the playback was not smooth. I suppose you can see it in the final part of the log.

If it is necessary another log with pause / unpause I do it.

Thank you.

User avatar
koying
Team MrMC
Posts: 389
Joined: 20 Mar 2016, 17:49

Re: Reproduction is not smooth

Post by koying » 23 May 2019, 13:16

Well, I just need to know when, in the log, the video is not smooth, one way or another ;)

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 23 May 2019, 13:25

koying wrote:
23 May 2019, 13:16
Well, I just need to know when, in the log, the video is not smooth, one way or another ;)
The video was not smooth after the last advance, I do not remember the exact time, but if you tell me how I can locate the "advance" in the log I can look at it.

david86bcn
Posts: 15
Joined: 20 May 2019, 13:52

Re: Reproduction is not smooth

Post by david86bcn » 23 May 2019, 13:31

Is it possible that this is the last advance I made?

18:01:11.678 T:140814009584 DEBUG: OnKey: up (0xf080) pressed, action is ChapterOrBigStepForward

After that, I see several "Synchronize" errors in the log.

Post Reply