Page 1 of 1

No scrubber on recorded tv

Posted: 28 Oct 2018, 06:58
by garyd123
Hi, I cannot scrub through the videos tvheadend records. Is there a trick to this?

I have tried both Siri mode on and off for the remote in the input menu.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 28 Oct 2018, 12:45
by davilla
garyd123 wrote:
28 Oct 2018, 06:58
Hi, I cannot scrub through the videos tvheadend records. Is there a trick to this?

I have tried both Siri mode on and off for the remote in the input menu.
The scrubber is not supported on pvr sources.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 29 Oct 2018, 09:55
by garyd123
It also doesn't work if I map an NFS share to my recordings. Any reason?

The files scrub fine in other apps.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 29 Oct 2018, 11:30
by davilla
garyd123 wrote:
29 Oct 2018, 09:55
It also doesn't work if I map an NFS share to my recordings. Any reason?
Maybe you have it turned off ? works here.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 30 Oct 2018, 00:16
by cosmoxl
davilla wrote:
29 Oct 2018, 11:30
garyd123 wrote:
29 Oct 2018, 09:55
It also doesn't work if I map an NFS share to my recordings. Any reason?
Maybe you have it turned off ? works here.
My tv recordings (mpeg2 in .ts) are hit and miss - some have the scrubber, some don't.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 30 Oct 2018, 14:00
by davilla
cosmoxl wrote:
30 Oct 2018, 00:16
davilla wrote:
29 Oct 2018, 11:30
garyd123 wrote:
29 Oct 2018, 09:55
It also doesn't work if I map an NFS share to my recordings. Any reason?
Maybe you have it turned off ? works here.
My tv recordings (mpeg2 in .ts) are hit and miss - some have the scrubber, some don't.
debuglog on a hit and miss :)

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 30 Oct 2018, 15:08
by cosmoxl
davilla wrote:
30 Oct 2018, 14:00
cosmoxl wrote:
30 Oct 2018, 00:16
davilla wrote:
29 Oct 2018, 11:30


Maybe you have it turned off ? works here.
My tv recordings (mpeg2 in .ts) are hit and miss - some have the scrubber, some don't.
debuglog on a hit and miss :)
anything in particular in logging settings that needs to be enabled besides debug logging?

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 30 Oct 2018, 15:52
by davilla
cosmoxl wrote:
30 Oct 2018, 15:08
davilla wrote:
30 Oct 2018, 14:00
cosmoxl wrote:
30 Oct 2018, 00:16


My tv recordings (mpeg2 in .ts) are hit and miss - some have the scrubber, some don't.
debuglog on a hit and miss :)
anything in particular in logging settings that needs to be enabled besides debug logging?
just enable debug logging.

Re: No scrubber on recorded tv

Posted: 30 Oct 2018, 16:51
by Montoya
cosmoxl wrote:
30 Oct 2018, 00:16
My tv recordings (mpeg2 in .ts) are hit and miss - some have the scrubber, some don't.
Noticed this too.

When I access my DVBLink and TVMosaic recordings via SMB, that miss percentage is at least 80% and can't find any logic what triggers it, because recordings from same channel (same video/audio codecs) sometimes have scrubber, but mostly not or appears only after x seconds when on pause.