Page 1 of 4

Reproduction is not smooth

Posted: 20 May 2019, 14:29
by david86bcn
Hello, when I advance a few minutes a video from USB disk or local network (1080p and 4k) and I play it, sometimes the reproduction is not smooth (the sound is correct). So if I pause and play it again, the reproduction is correct.

It is normal?

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 20 May 2019, 18:09
by amet
Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 21 May 2019, 16:56
by david86bcn
amet wrote:
20 May 2019, 18:09
Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info
I tried to paste the log in pastebin but it says: "You have exceeded the maximum size of 512 kilobytes per paste."

So I had to upload it to my google drive. I have advanced the video several times and finally the reproduction has not been smooth. Do you see any failure in the log? Thank you.

https://drive.google.com/open?id=1JbM4G ... yXINaTJ_oa

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 22 May 2019, 19:42
by david86bcn
amet wrote:
20 May 2019, 18:09
Doesn’t sound normal, maybe debuglog has some info
Have you seen anything in the log?

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 09:58
by david86bcn
It has also happened to me when I started a video, the image is not fluid, it has quite annoying stuttering until I paused the video and resumed it. It does not always happen, only sometimes.

Can someone look at the log?

Thank you.

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 13:00
by koying
Does this log show you doing a pause/unpause to resynchronize due to stuttering?
I don't see it, at first sight...

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 13:12
by david86bcn
koying wrote:
23 May 2019, 13:00
Does this log show you doing a pause/unpause to resynchronize due to stuttering?
I don't see it, at first sight...
It is true that I did not pause / unpause to resynchronize, but I advanced the video several times until the playback was not smooth. I suppose you can see it in the final part of the log.

If it is necessary another log with pause / unpause I do it.

Thank you.

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 13:16
by koying
Well, I just need to know when, in the log, the video is not smooth, one way or another ;)

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 13:25
by david86bcn
koying wrote:
23 May 2019, 13:16
Well, I just need to know when, in the log, the video is not smooth, one way or another ;)
The video was not smooth after the last advance, I do not remember the exact time, but if you tell me how I can locate the "advance" in the log I can look at it.

Re: Reproduction is not smooth

Posted: 23 May 2019, 13:31
by david86bcn
Is it possible that this is the last advance I made?

18:01:11.678 T:140814009584 DEBUG: OnKey: up (0xf080) pressed, action is ChapterOrBigStepForward

After that, I see several "Synchronize" errors in the log.