Page 1 of 1

Scrolling through playlists on OSD

Posted: 21 Apr 2018, 10:07
by ersan191
Firstly, thank you heaps for adding the Plex for Kodi addon, I immediately switched from Kodi and it’s great to have a media player that is kept up to date and is being worked on regularly instead of sideloading Kodi and waiting for them to implement fixes that you guys have done weeks or months ago.

I posted this over on the Plex site but I’m also posting here. When scrolling through a playlist on the playback OSD (while watching a video, clicking the playlist button next to play/pause/skip/etc) it will only scroll one item at a time. On kodi I would scroll down one and hold and it would start quickly scrolling through the items, but on MrMC I can only scroll one at a time no matter what. The tvOS scrolling emulation you guys have doesn’t seem to work on this specific menu.

Re: Scrolling through playlists on OSD

Posted: 21 Apr 2018, 11:23
by davilla
ersan191 wrote:
21 Apr 2018, 10:07
Firstly, thank you heaps for adding the Plex for Kodi addon, I immediately switched from Kodi and it’s great to have a media player that is kept up to date and is being worked on regularly instead of sideloading Kodi and waiting for them to implement fixes that you guys have done weeks or months ago.

I posted this over on the Plex site but I’m also posting here. When scrolling through a playlist on the playback OSD (while watching a video, clicking the playlist button next to play/pause/skip/etc) it will only scroll one item at a time. On kodi I would scroll down one and hold and it would start quickly scrolling through the items, but on MrMC I can only scroll one at a time no matter what. The tvOS scrolling emulation you guys have doesn’t seem to work on this specific menu.
Thanks for pointing this out, we will checkout what is going on. Do swipes work there ?

Re: Scrolling through playlists on OSD

Posted: 22 Apr 2018, 19:15
by ersan191
davilla wrote:
21 Apr 2018, 11:23
Thanks for pointing this out, we will checkout what is going on. Do swipes work there ?
If I really work at it and swipe quickly I can get it to skip 2 or 3 items at a time - but normally it will only move one. It doesn't feel anything like the other menus and it's difficult to scroll through a long list.