1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

HomeMenu JSON commands not working?

Any issues that are tvOS specific
Post Reply
houser
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2019, 16:19

HomeMenu JSON commands not working?

Post by houser » 26 Apr 2019, 16:29

Hello,

Happy user here. MRMC is now at a point where it is very useful, with Atmos and all. Fab!
Not sure if this is platform specific, but I am on Apple 4k with latest version 3.8.1.

I have my own Kodi remote built (iRule) which also works great.
Apart from just the home menu command.
Is this command different on this platform for some reason?
Grateful for a hint? Many thanks.

This works on both Kodi 17 and 18 on mac and Win:

go to home menu:
jsonrpc?request={"jsonrpc":"2.0","method":"Input.Home","id":1}
Last edited by houser on 27 Apr 2019, 11:42, edited 1 time in total.

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3987
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Need two JSON commands that are not working?

Post by davilla » 26 Apr 2019, 17:14

should be that same, debuglog when you send either.

houser
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2019, 16:19

Re: Need two JSON commands that are not working?

Post by houser » 26 Apr 2019, 20:11

Alright, thanks. Will have a longer look and return with log!

houser
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2019, 16:19

Re: HomeMenu JSON commands not working?

Post by houser » 27 Apr 2019, 11:49

Hello,

Edited my OP as only the home menu is the issue (user error on the other).
Using the above command does not add anything to the debug log so nothing to send so far AFAIK...
Just checked that it works fine exactly as is on Kodi 17 and 18 Win and Mac.

If it helps, Debug log on Kodi 18.2 on a Mac gives this response when sending the home menu command:
2019-04-27 13:46:07.461 T:4581041600 DEBUG: Activating window ID: 10000
2019-04-27 13:46:07.512 T:4581041600 DEBUG: ------ Window Init (Home.xml)

houser
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2019, 16:19

Re: HomeMenu JSON commands not working

Post by houser » 19 May 2019, 20:59

FrankPax wrote:
18 May 2019, 08:31
Does your file finish with json?if not, try placing that at the end
Many thanks Frank. But all my commands work except Home menu for some reason
so that is not the issue.
And that same Home menu command works as expected on vanilla versions of Kodi on Mac, PC and Linux.
Ah well. No biggie. Will probably start working at some point..
Thanks again.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2724
Joined: 26 Oct 2015, 16:59
Location: Dubai/Novi Sad

Re: HomeMenu JSON commands not working?

Post by amet » 20 May 2019, 05:22

I think Frank is a spammer :)

I will have a look at “home” and why it doesn’t work...

Post Reply