1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Any issues that are tvOS specific
User avatar
wgstarks
Posts: 17
Joined: 21 Dec 2015, 16:15

Re: Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Post by wgstarks » 12 Jan 2019, 00:29

davilla wrote:
08 Mar 2018, 13:14
Zodler wrote:
08 Mar 2018, 02:36
Tried all the function keys, nothing happened.
as per https://support.apple.com/en-us/HT202670


Press F3 to quickly switch to a different app.
Press F4 to go to the Home screen.
Press F7 to rewind and F9 to fast forward.
Press F8 or spacebar to play or pause content.
Does this still work? Looked at the document linked. Looks like it has been edited to remove these functions. From what it shows now, the apple keyboard really isn’t any more functional than the Siri remote (if the hotkey functions really no longer work that is).
________

Walter

User avatar
Cantello
Posts: 12
Joined: 04 Feb 2019, 13:15

Re: Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Post by Cantello » 19 Feb 2019, 10:55

Any way to get context menu functionality with a Harmony and MrMC/ATV? There are three different comands in the Harmony app for back/menu/exit but they apparently all link to the same Menu command from the ATV remote.

Any ideas?

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2559
Joined: 26 Oct 2015, 16:59
Location: Dubai/Novi Sad

Re: Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Post by amet » 19 Feb 2019, 11:17

context menu is long hold select, if you can map that to harmony it should work

User avatar
timstephens24
Posts: 801
Joined: 09 Dec 2015, 22:43

Re: Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Post by timstephens24 » 19 Feb 2019, 12:09

Cantello wrote:
19 Feb 2019, 10:55
Any way to get context menu functionality with a Harmony and MrMC/ATV?
Like amet said, just holding the middle Ok button should bring up the context menu. This works as long as you have Short Press and Long Press programmed for "Select" on the Apple TV.
Apple TV 4K / NVIDIA Shield -> Denon X6500H 7.2.4 -> LG OLED65C6P
Channels DVR w/ HDHomeRun Connect Quattro
Patiently Testing all the things // Multiple other devices
##### SYNOLOGY 1815+ #####

User avatar
Cantello
Posts: 12
Joined: 04 Feb 2019, 13:15

Re: Logitech Harmony Hub - Extra Commands

Post by Cantello » 19 Feb 2019, 13:08

amet wrote:
19 Feb 2019, 11:17
context menu is long hold select, if you can map that to harmony it should work
Thanks (and also timstephens), that worked. Somehow I tried to open the context menu on an item on the home screen and was looking at my remote configuration when that failed. D'uh.

Post Reply