1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Any issues that are Nvidia Shield TV specific
Post Reply
DEX7ER_M0RGAN
Posts: 1
Joined: 04 Jun 2018, 09:06

No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Post by DEX7ER_M0RGAN » 04 Jun 2018, 09:40

Dear MrMC Team,

I just moved from SPMC to MrMC as SPMC was having problems scraping information from various sources.

Now I'm configuring all my sources in MrMC (from local HDDs) for the scrapers to get the right content from each folder (everything has been working well in SPMC until recently).
I've noticed one thing while doing so: Some of my TV Shows have a particular german name which won't get scraped (scraping all info in english) as there's no corresponding english entry for the show in TheTVDB, meaning the folder remains unknown and without a cover. I've tried using the german scraper from TheTVDB for that particular folder, but also once I hit "scan for new content" mrmc is not able to scrape information for it.

Usually, I'd then hit "tv show information" from the contextual options to force a "Refresh" of the info, that would also let me amend the title, if necessary. Now here's the thing: No screen is shown that would let me hit that refresh button!
When I try to show info for shows that have automatically been scraped, all is working fine and the screen is shown. But for shows that need to be handled manually (for different reasons) then the show information screen does not show up.

Is this perhaps an error of the current version, or have I missed anything?

Thanks for your help in advance.

Wilson157
Posts: 2
Joined: 30 Jun 2018, 23:41

Re: No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Post by Wilson157 » 30 Jun 2018, 23:48

Hi there, i have just installed Mrmc on my Shield having moved from SPMC and i am having the exact same problem.

Wilson

User avatar
koying
Team MrMC
Posts: 237
Joined: 20 Mar 2016, 17:49

Re: No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Post by koying » 01 Jul 2018, 11:47

Confirmed. Will check...

Wilson157
Posts: 2
Joined: 30 Jun 2018, 23:41

Re: No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Post by Wilson157 » 01 Jul 2018, 12:35

koying wrote:Confirmed. Will check...
Thank you, much appreciated :-)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk


User avatar
koying
Team MrMC
Posts: 237
Joined: 20 Mar 2016, 17:49

Re: No TVshow information screen shown when trying to refresh scraping

Post by koying » 01 Jul 2018, 13:01

Found. Fix will be in 3.7.
Thanks for the report.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests