1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Testing MrMC 3.7.0 - [Invites Closed]

Old TestFlight threads
Locked
SUPERBIF
Posts: 131
Joined: 31 Mar 2016, 06:43

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by SUPERBIF » 16 May 2018, 09:05

Updated to the latest version last night, and my PlexForKodi dissapeared, where do I find it? In extensions?

inariel12
Posts: 48
Joined: 29 Dec 2017, 12:11

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by inariel12 » 16 May 2018, 09:51

SUPERBIF wrote:Updated to the latest version last night, and my PlexForKodi dissapeared, where do I find it? In extensions?
Yes, you have to reenable it manually. Extensions are disabled by default in the latest TestFlight build.


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

cosmoxl
Posts: 1407
Joined: 12 Dec 2015, 14:16

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by cosmoxl » 16 May 2018, 13:49

davilla wrote:
16 May 2018, 04:14
cosmoxl wrote:
16 May 2018, 03:15
cosmoxl wrote:
06 May 2018, 16:09
With this latest shield I've had a couple times now where MrMC stops responding to the play/pause button of the firestick (bluetooth) remote that I use.

https://paste2.org/waYWMWj4

Perhaps that log will have something.
Was anything found re this problem? I think this post slipped through the cracks during a busy time.
Nothing in log, MrMC is just not getting the key press. Does the original shield remote show the same ?
Original shield remote has no play/pause, ff, rw buttons so I'm not sure what you mean.

The important thing to note with the firestick remote is that if I instead press the center button to bring up the OSD, click play/pause of OSD, then the play/pause button on the remote will work again for a little while.

So, I think it's something in MrMC, in one of the recent updates (because it has never done this until this testflight and I've been using SPMC to playback 1080i broadcast recordings and it doesn't happen in there either).

User avatar
timstephens24
Posts: 742
Joined: 09 Dec 2015, 22:43

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by timstephens24 » 16 May 2018, 16:13

cosmoxl wrote:
16 May 2018, 13:49
Original shield remote has no play/pause, ff, rw buttons so I'm not sure what you mean.
It actually does. The middle area that's a touch sensitive spot if you double tap you get play/pause.

cosmoxl
Posts: 1407
Joined: 12 Dec 2015, 14:16

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by cosmoxl » 16 May 2018, 16:22

timstephens24 wrote:
16 May 2018, 16:13
cosmoxl wrote:
16 May 2018, 13:49
Original shield remote has no play/pause, ff, rw buttons so I'm not sure what you mean.
It actually does. The middle area that's a touch sensitive spot if you double tap you get play/pause.
:shock: Thanks for that! Will try next time the firestick remote acts up.

cosmoxl
Posts: 1407
Joined: 12 Dec 2015, 14:16

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by cosmoxl » 16 May 2018, 17:23

davilla wrote:
16 May 2018, 04:14
cosmoxl wrote:
16 May 2018, 03:15
cosmoxl wrote:
06 May 2018, 16:09
With this latest shield I've had a couple times now where MrMC stops responding to the play/pause button of the firestick (bluetooth) remote that I use.

https://paste2.org/waYWMWj4

Perhaps that log will have something.
Was anything found re this problem? I think this post slipped through the cracks during a busy time.
Nothing in log, MrMC is just not getting the key press. Does the original shield remote show the same ?
OK, Thanks to Tim I tried the pause/play "button" of the Shield remote. It also exhibits the same behavior as described in my previous posts.

User avatar
pecinko
Team MrMC
Posts: 197
Joined: 02 Dec 2015, 10:55

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by pecinko » 16 May 2018, 18:54

cosmoxl wrote:
16 May 2018, 17:23
davilla wrote:
16 May 2018, 04:14
cosmoxl wrote:
16 May 2018, 03:15


Was anything found re this problem? I think this post slipped through the cracks during a busy time.


Nothing in log, MrMC is just not getting the key press. Does the original shield remote show the same ?
OK, Thanks to Tim I tried the pause/play "button" of the Shield remote. It also exhibits the same behavior as described in my previous posts.
What skin are you using?

cosmoxl
Posts: 1407
Joined: 12 Dec 2015, 14:16

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by cosmoxl » 16 May 2018, 19:31

pecinko wrote:
16 May 2018, 18:54
cosmoxl wrote:
16 May 2018, 17:23
davilla wrote:
16 May 2018, 04:14




Nothing in log, MrMC is just not getting the key press. Does the original shield remote show the same ?
OK, Thanks to Tim I tried the pause/play "button" of the Shield remote. It also exhibits the same behavior as described in my previous posts.
What skin are you using?
Opacity

jrcorwin
Posts: 72
Joined: 28 Nov 2017, 18:44

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by jrcorwin » 16 May 2018, 21:05

davilla wrote:
16 May 2018, 01:59
Does the native plex client have the same issue ?
No, it plays fine in the native tvOS Plex app. Directv streams the video, but of course transcoded the HD audio. Plays fine though.

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3653
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by davilla » 16 May 2018, 21:35

jrcorwin wrote:
16 May 2018, 21:05
davilla wrote:
16 May 2018, 01:59
Does the native plex client have the same issue ?
No, it plays fine in the native tvOS Plex app. Directv streams the video, but of course transcoded the HD audio. Plays fine though.
Sorry, I mean via MrMC's native Plex client vs the Plex extension ?

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests