1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Audio with 5.1

tvOS Video playback support subforum
User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 2343
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Audio with 5.1

Post by davilla » 20 Jan 2016, 16:27

Norbi99 wrote:any news on this?
Is yours a 2015 denon ?

Norbi99
Posts: 10
Joined: 10 Dec 2015, 18:51

Re: Audio with 5.1

Post by Norbi99 » 21 Jan 2016, 14:44

davilla wrote:
Norbi99 wrote:any news on this?
Is yours a 2015 denon ?

yes

Norbi99
Posts: 10
Joined: 10 Dec 2015, 18:51

Re: Audio with 5.1

Post by Norbi99 » 30 Jan 2016, 10:33

any update on the issue?

johoo_nl
Posts: 9
Joined: 09 Dec 2015, 09:12

Re: Audio with 5.1

Post by johoo_nl » 10 Feb 2016, 18:55

Any progress? i still don't have Dolby or DTS pass through.

johoo_nl
Posts: 9
Joined: 09 Dec 2015, 09:12

Re: Audio with 5.1

Post by johoo_nl » 16 Feb 2016, 07:27

No respond about an update, so no solution.

I'll go for a refund.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1499
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Audio with 5.1

Post by amet » 16 Feb 2016, 08:43

You are welcome to go for a refund, just to clarify its not MrMC issue, other apps have the same problem with new Denon amps.... Sounds like atv -> denon handshake problem.

We are working on it and testing with latest beta tvOS to find a solution.

Once there is a solution we will update here.

johoo_nl
Posts: 9
Joined: 09 Dec 2015, 09:12

Re: Audio with 5.1

Post by johoo_nl » 16 Feb 2016, 10:51

I have a Sony STR-DN2010 Receiver.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1499
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Audio with 5.1

Post by amet » 16 Feb 2016, 10:54

hm, ok..

post all your settings and let us look at the log as well... if you want to continue troubleshooting...

VagnPetersen
Posts: 12
Joined: 22 Jan 2016, 17:46

Re: Audio with 5.1

Post by VagnPetersen » 16 Feb 2016, 17:42

Want to add to this....
Been with Infuse and they are not really responding to this problem, but you are at least trying to do something.
Please excuse me (and others?) for being a "pain in the a**" about the issue of not being able to get the best out of MrMC and the ATV4.
It is unfair to you and all the good work you are doing :)

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1499
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Audio with 5.1

Post by amet » 16 Feb 2016, 17:45

heheh, no issue with you asking... problem is that we have not been able to reproduce the issue reliably.

as I said, I still think its apple issue with ATV firmware and not talking to latest receivers properly. not sure if you are able to bump ATV4 OS version to one of the tvOS 9.2 beta versions, woudl be interesting to see if that helps...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest