1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Mounted SMB in Library

Any issues that are Nvidia Shield TV specific
Post Reply
rodalpho
Posts: 8
Joined: 08 Oct 2017, 16:16

Mounted SMB in Library

Post by rodalpho » 08 Oct 2017, 16:19

I have my NAS mounted on the ShieldTV and MrMC sees it as "Media". Is there any way to add a path like "Media/Movies" to my library, so I can use the mounted path rather than MrMC's built-in SMB support? MrMC is unable to browse to the root filesystem, I assume due to android sandboxing.

User avatar
timstephens24
Posts: 622
Joined: 09 Dec 2015, 22:43

Re: Mounted SMB in Library

Post by timstephens24 » 08 Oct 2017, 16:22

It's better to use MrMC's built in SMB, but you should be able to navigate to your Shield's mounted folders in the Videos section. I have my NAS attached to my SHIELD for the Plex Server, and I can see my SHIELD mounts in MrMC.

rodalpho
Posts: 8
Joined: 08 Oct 2017, 16:16

Re: Mounted SMB in Library

Post by rodalpho » 08 Oct 2017, 16:46

I can navigate to it just fine, but I want to add it to my library.

Edit: I figured it out, go to the file view then hit the context button and "set content type" and it gets scanned to the library flawlessly. Never did it this way before, always had to add a source.
Last edited by rodalpho on 08 Oct 2017, 17:06, edited 1 time in total.

User avatar
timstephens24
Posts: 622
Joined: 09 Dec 2015, 22:43

Re: Mounted SMB in Library

Post by timstephens24 » 08 Oct 2017, 17:06

Long press and hold on the folder you want to add, then choose 'Change Content' (or maybe 'Edit Source'... I haven't done it in awhile and doing this from memory). That'll let you set it as Movies/TV Show/etc and get added to your library.

rodalpho
Posts: 8
Joined: 08 Oct 2017, 16:16

Re: Mounted SMB in Library

Post by rodalpho » 08 Oct 2017, 17:06

I edited my post and you posted simultaneously. Thank you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests