1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Quit Menu

Any issues that are tvOS specific
Post Reply
User avatar
logan_x50
Posts: 89
Joined: 07 May 2016, 06:54

Quit Menu

Post by logan_x50 » 22 Jan 2018, 16:51

On FireTV their was a quit menu which reduced the number of clicks to switch between profiles. its not available for Apple TV. Can I ask why?

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3511
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Quit Menu

Post by davilla » 22 Jan 2018, 17:38

A user accessible way to quit an iOS/tvOS app is an instant app review rejection.

You don't quit iOS/tvOS apps, push them to the background and the OS will handle it.

You can force quit app, double click on home button, then select the app you want to kill, then swipe up. Poof, it's gone.

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3511
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Quit Menu

Post by davilla » 22 Jan 2018, 17:39

In Opacity, swipe down, then left. In the left slide out there is an entry for profiles.

User avatar
logan_x50
Posts: 89
Joined: 07 May 2016, 06:54

Re: Quit Menu

Post by logan_x50 » 22 Jan 2018, 18:22

davilla wrote:
22 Jan 2018, 17:39
In Opacity, swipe down, then left. In the left slide out there is an entry for profiles.
Yes indeed. But (and i'm going to sound like an ass) its swipe down, left slide, click profiles, swipe down, select...its just a bit clunky. Sorry. Just my observation...

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3511
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Quit Menu

Post by davilla » 22 Jan 2018, 19:16

complain to the skin designers... oh wait, that's us :)

SUPERBIF
Posts: 125
Joined: 31 Mar 2016, 06:43

Re: Quit Menu

Post by SUPERBIF » 02 Feb 2018, 07:28

For us with Logitech Remotes you can't press 2 x home and swipe up unfortunately. Hoping for another solution also:)

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2106
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Quit Menu

Post by amet » 02 Feb 2018, 17:03

We can’t have quit option in tvOS application, Apple doesn’t allow it.

It’s a Logitech question how you can do swipe up to mimic Siri swipe on Logitech remote

We as an application have no access to home button, it’s reserved for Apple functions only.

SUPERBIF
Posts: 125
Joined: 31 Mar 2016, 06:43

Re: Quit Menu

Post by SUPERBIF » 02 Feb 2018, 19:26

Okay thanks i dont thing Logitech will support swipe

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests