1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Testing MrMC 3.7.1

Post Reply
User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2253
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by amet » 31 Oct 2018, 16:09

SUPERBIF wrote:
31 Oct 2018, 11:12
Hi I sent an email for testing 3.7.1. I sent one for Apple TV which was accepted and one for Shield which I haven't heard back from. Is that because it's only possible to test 1 device?
Did you check the Google beta test subforum?

https://forum.mrmc.tv/viewtopic.php?f=32&t=4482

sram16
Posts: 5
Joined: 27 Sep 2018, 01:24

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by sram16 » 31 Oct 2018, 20:08

davilla wrote:
25 Oct 2018, 02:25
(181024.2339 @20181024-a83b6d5)
smb2: sync to upstream
smb2: add browse for server shares
smb2: hide “Windows network (SMB)” if smb2 is used
Does the sync to upstream relate to the audio delay bug on smb? (I'm unable to test this version at the moment, hence the question)

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3607
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by davilla » 31 Oct 2018, 22:27

sram16 wrote:
31 Oct 2018, 20:08
davilla wrote:
25 Oct 2018, 02:25
(181024.2339 @20181024-a83b6d5)
smb2: sync to upstream
smb2: add browse for server shares
smb2: hide “Windows network (SMB)” if smb2 is used
Does the sync to upstream relate to the audio delay bug on smb? (I'm unable to test this version at the moment, hence the question)
not necessarily, the sync was to pick up browsing for shares and update to their current code base.

DocEagle
Posts: 26
Joined: 22 May 2018, 09:42

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by DocEagle » 01 Nov 2018, 17:35

tvOS 12.1
Apple TV 4K
(181027.1447)


skin.ariana:

When calling the section "TV-shows“ with initial setting "unwatched“ the appearance of the cover wall is as expected. But wrapping around from "unwatched“ to "watched“ or "all videos“ all other thumbnails but those of the "watched“ ones are disappered. You can only get them back through "exit“ and enter the TV shows again (initial setting "all videos“ or "watched“. I got screenshots, but dont’t know how to upload them.
This behavior is reproducable and new to v3.7.1. The appearance of the cover wall is correct under 3.7.0.

SUPERBIF
Posts: 127
Joined: 31 Mar 2016, 06:43

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by SUPERBIF » 02 Nov 2018, 13:54

amet wrote:
31 Oct 2018, 16:09
SUPERBIF wrote:
31 Oct 2018, 11:12
Hi I sent an email for testing 3.7.1. I sent one for Apple TV which was accepted and one for Shield which I haven't heard back from. Is that because it's only possible to test 1 device?
Did you check the Google beta test subforum?

https://forum.mrmc.tv/viewtopic.php?f=32&t=4482
Didn't see that. Thx.

jabohn
Posts: 363
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by jabohn » 02 Nov 2018, 16:11

I haven't had any trouble so far with the latest testflight.

DocEagle
Posts: 26
Joined: 22 May 2018, 09:42

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by DocEagle » 03 Nov 2018, 10:59

tvOS 12.1
Apple TV 4K
(181027.1447)

scraping TV shows:

There is a bug in scraping TV shows. Some new TV shows can’t get scraped at all (e. g. „The Typist“, theTVDB id=344465, IMDB=tt6879486). Here the TV show info is to be found, but none of the 5 episodes.

Another example is the show „4 Blocks“ (theTVDB id=324080, IMDB=5754602). Here I added some episodes of a new season. The new season couldn’t get scraped at all, so I decided to add the first episode (S02E01) by means of an OpenElec-environment, what worked without any problems (as well as for „The Typist“). But scraping episodes 2 - 4 doesn’t work either (see attachment). I got other shows with the same result.

https://pastebin.com/Wx54JNZs

dimosx66
Posts: 9
Joined: 22 Sep 2018, 08:19

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by dimosx66 » 04 Nov 2018, 21:08

I haven't had any serious troubles so far with the latest test flight
only one or two things the one is when i start video i have no audio for a second or less
the thing that you got if you set the refresh rate of a video at the start
(i have this option of always )
it is not bothering never the less i thought i have to mention it
also in some very new episode shows there is no scrape
and i have to press long the button and select the option play it from here to begin the show
also not bothering problem

jabohn
Posts: 363
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by jabohn » 05 Nov 2018, 07:44

I encountered the problem again when scraping TV Shows, the progress goes from 1 to 100 over and over several times before it completes. When I tried to capture the logs for it though, I wasn't able to replicate the problem.

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3607
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Testing MrMC 3.7.1

Post by davilla » 05 Nov 2018, 17:33

(181104.2129 @20181104-0678384)
sync: upstream, Fix crash on exit when checking of libgpg-error lock object size.
sync metadata.common.imdb.com to 3.1.3
sync metadata.tvdb.com to 2.0.16
core: fixed qualifier for eac3 max bitrate

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Everbrave and 2 guests