1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Testing MrMC 3.7.0 - [Invites Closed]

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2063
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by amet » 14 May 2018, 19:40

LePousson wrote:
14 May 2018, 16:21
Ok i found what happened ...

I'm using the MrMC skin, the one that is based on Confluence and I can't see the Extensions link on the Home Screen.

But when I switch to the default skin, I have the Extensions area on the Home Screen and I can easily play around with the Keymap Editor ...

Anything I can check and/or change to fix this ??


LePousson
in MrMC skin, its called Programs.. check that you didn't hide it in Skin Settings

EDIT: I see, it was hidden it tvOS, fixed for next TF

pauabaer
Posts: 56
Joined: 12 Dec 2017, 20:30

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by pauabaer » 14 May 2018, 19:52

davilla wrote:
14 May 2018, 18:58
pauabaer wrote:
14 May 2018, 18:54
hi guys,
i have detected some issues i suppose..

1. I have enabled the unpausejumpback extension, so the estensions button on homescreen is visible. when i want to open it, there is no extension shown up.. i find an empty path.
2. second issue with the unpausejumpback: when i am in the unpausejumpack options i can navigate to the right sight to set some values, but there is no way back to the left menu sight for conforming the setted values. when i use the "go back" button on the remote the options will be closed but no values are saved.
3. newly my three embyserver-pathes/ sources for movies are shown on the mainpage under "continue watching", but when i want to open them nothing will happen. why are they suddenly listed? can they be removed?

thats for so far.
greets
pauabaer
how about a clue as to which skin you are using ? :)
Sorry for that, you are right.
Setup: ATV4K, Ariana Skin, Emby-Service :)

inariel12
Posts: 48
Joined: 29 Dec 2017, 12:11

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by inariel12 » 14 May 2018, 19:52

inariel12 wrote:
Moreover, it seems that the option to reproduce automatically next element doesn’t work at least using plex as server. If I start to play a tv series from episode list or home view in other cases, when episode ends MrMC comes back to previous view.
After a little bit of time spent on internet, my understanding is that I was using “play” instead of “play from here” that is enabled when the option “play next automatically” is disabled into the MrMC settings.
In this case it works fine. I don’t think it is so simple to understand since the option is not available into the home view and in the list view need to use the context menu but I think that is a matter of feature request instead of this thread.
I will post in a new thread for it.



Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 2063
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by amet » 14 May 2018, 20:29

inariel12 wrote:
14 May 2018, 18:35
I find a problem with external subs (set format) using plex server and MrMC.

I have the external subs with the same name has the episode

Series name - s01e01.mkv
Series name - s01e01.it.forced.srt
Series name - s01e01.en.srt

Plex server defects correctly the sub language but into MrMC (plex client not the plex addon) I see both of them without the forced tag.
In this case since I have subs deactivated the default forced subtitle doesn’t start automatically.
No issue with internal subs.




Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
fixed for next testflight, thanks for the report

LePousson
Posts: 44
Joined: 04 Mar 2018, 20:41

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by LePousson » 14 May 2018, 20:48

amet wrote:in MrMC skin, its called Programs.. check that you didn't hide it in Skin Settings

EDIT: I see, it was hidden it tvOS, fixed for next TF
Thanks for that ...


LePousson

jrcorwin
Posts: 58
Joined: 28 Nov 2017, 18:44

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by jrcorwin » 16 May 2018, 00:51

I am having some playback issues. Not sure if this is helpful at all, but the issue is not repeatable in the Infuse beta. The video beings to play, but does take longer than under previous betas to start. When it does start, it only places for a second or two before freezing. After several seconds it begins to play again, but once again only for a second or so.

Current file with the issue (there a couple of others)...
Media

Video Resolution 4K
Duration 2:57:44
Bitrate 69730 kbps
Width 3840
Height 2160
Aspect Ratio 1.78
Container MPEGTS
Video Frame Rate 24p
Video Profile main 10
Part

Duration 2:57:44
File Braveheart (1995).m2ts
Size 86.57 GB
Container MPEGTS
Packet Length 188
Video Profile main 10
Codec HEVC
Bit Depth 10
Chroma Subsampling 4:2:0
Color Primaries bt2020
Color Range tv
Color Space bt2020nc
Color Trc smpte2084
Frame Rate 23.976 fps
Height 2160
Level 5.1
Profile main 10
Ref Frames 1
Stream Identifier 4113
Width 3840
Display Title Unknown (HEVC Main 10)
Codec HEVC
Bit Depth 10
Chroma Subsampling 4:2:0
Color Primaries bt2020
Color Range tv
Color Space bt2020nc
Color Trc smpte2084
Frame Rate 23.976 fps
Height 1080
Level 5.1
Profile main 10
Ref Frames 1
Stream Identifier 4117
Width 1920
Display Title Unknown (HEVC Main 10)
Codec TRUEHD
Channels 7.1
Audio Channel Layout 7.1
Bit Depth 24
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4352
Display Title Unknown (TRUEHD 7.1)
Codec AC3
Channels 5.1
Bitrate 640 kbps
Audio Channel Layout 5.1(side)
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4352
Display Title Unknown (AC3 5.1(side))
Codec AC3
Channels 5.1
Bitrate 640 kbps
Audio Channel Layout 5.1(side)
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4353
Display Title Unknown (AC3 5.1(side))
Codec AC3
Channels 5.1
Bitrate 640 kbps
Audio Channel Layout 5.1(side)
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4354
Display Title Unknown (AC3 5.1(side))
Codec AC3
Channels 5.1
Bitrate 640 kbps
Audio Channel Layout 5.1(side)
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4355
Display Title Unknown (AC3 5.1(side))
Codec AC3
Channels Stereo
Bitrate 224 kbps
Audio Channel Layout stereo
Sampling Rate 48000 Hz
Stream Identifier 4356
Display Title Unknown (AC3 Stereo)
Codec PGS
Stream Identifier 4768
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4769
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4770
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4771
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4772
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4773
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4774
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4775
Display Title Unknown (PGS)
Codec PGS
Stream Identifier 4776
Display Title Unknown (PGS)
My Log... https://paste.ee/p/3Ft62

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3464
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by davilla » 16 May 2018, 01:59

Does the native plex client have the same issue ?

User avatar
piodio
Posts: 3
Joined: 02 Apr 2018, 07:50

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by piodio » 16 May 2018, 02:40

Hi MrMC,

tvOS, Plex mode(not add-on), Opacity

To access Plex music library I should go to left side menus of 'Music' not submenus of 'Music'. They look like broken in Plex mode.

Is it a bug? Or can I fix it?

Thank you,

cosmoxl
Posts: 1332
Joined: 12 Dec 2015, 14:16

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by cosmoxl » 16 May 2018, 03:15

cosmoxl wrote:
06 May 2018, 16:09
With this latest shield I've had a couple times now where MrMC stops responding to the play/pause button of the firestick (bluetooth) remote that I use.

https://paste2.org/waYWMWj4

Perhaps that log will have something.
Was anything found re this problem? I think this post slipped through the cracks during a busy time.

User avatar
davilla
Team MrMC
Posts: 3464
Joined: 26 Oct 2015, 17:01

Re: Testing MrMC 3.7.0

Post by davilla » 16 May 2018, 04:14

cosmoxl wrote:
16 May 2018, 03:15
cosmoxl wrote:
06 May 2018, 16:09
With this latest shield I've had a couple times now where MrMC stops responding to the play/pause button of the firestick (bluetooth) remote that I use.

https://paste2.org/waYWMWj4

Perhaps that log will have something.
Was anything found re this problem? I think this post slipped through the cracks during a busy time.
Nothing in log, MrMC is just not getting the key press. Does the original shield remote show the same ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests