1. No user installed addons are supported, python or otherwise.
2. No, they really are not supported.
3. They are not coming back
4. Read from 1. again

Any mention of illegal streaming sites, addons or any pirated material will not be tolerated. This is not democracy and any offenders will be banned and posts deleted immediately without warning.

Other than that, we hope you enjoy MrMC so far and we welcome any input and feedback you might have.

Team MrMC.

Testing MrMC 3.3.0

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 05 Nov 2017, 07:59

To clarify, in my example the entire season is already watched. So I am rewatching an episode, and when the episode is done, the selection goes back to the first episode no matter what.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1507
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by amet » 05 Nov 2017, 08:15

yes, it will do that as it selects first item when all is watched... I don't think there is an easy way to make it work reliably otherwise. I will have a look later.

I mark them unwatched before starting to watch again, makes my life easier :)

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 05 Nov 2017, 16:47

Okay, but I don't ever remember it doing this until recently. Did something change or did I change something?

it doesn't make sense... even if I stop playing in the middle of an episode, the selection is back to the first episode. So if I want to continue rewatching, I have to scroll back down to what I had just been watching.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1507
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by amet » 06 Nov 2017, 04:09

jabohn wrote:
05 Nov 2017, 16:47
Okay, but I don't ever remember it doing this until recently. Did something change or did I change something?

it doesn't make sense... even if I stop playing in the middle of an episode, the selection is back to the first episode. So if I want to continue rewatching, I have to scroll back down to what I had just been watching.
hm, works fine here... I watch already watched episode in the full season.. stop it and it stays on the episode I watched.

sort by episode
order ascending(tried descending as well)

anyone else seeing this?

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 06 Nov 2017, 23:34

Is there a setting somewhere that could be doing this? I just tried an episode I haven't watched before. I've seen the first 5 and started watching the sixth. 11 minutes in I press Menu to back out and the selection went back to episode 1.

Also sort by episode, ascending.

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 06 Nov 2017, 23:36

Another issue... how do I get the artwork to show up for new seasons? I'm seeing generic artwork for almost every new TV season in the last few months and there is no artwork available when I go check.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1507
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by amet » 07 Nov 2017, 04:19

If there is no artwork you can try to refresh it by bringing the context menu up for the item and manage it.

I personally use universal scraper and see no issues

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 07 Nov 2017, 06:13

When I manage it, I don't see any way to refresh it, only to choose a new file but there's nothing in the list.

The only scraper available to me is the TVDB and the don't see a way to add another.

User avatar
amet
Team MrMC
Posts: 1507
Joined: 26 Oct 2015, 16:59

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by amet » 07 Nov 2017, 07:57

sorry , was thinking of the movies Universal Scraper...

if you bring TvShow info there should be a way to refresh it in there, which in turn will get new info from the net. If that fails it would be good to get the debuglog.

it might also be a good idea to post generic issues in separate thread unless they are directly related to testflight.. makes it easier to keep track and more people will see it outside this thread.

jabohn
Posts: 264
Joined: 20 Nov 2015, 18:53

Re: Testing MrMC 3.3.0

Post by jabohn » 08 Nov 2017, 00:28

I figured it out. You can't fresh just a season, you have to refresh the entire show. Maybe that can be something on the to-do list?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest